Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Huisdierplezier.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Huisdierplezier.nl

Contact person Dhr. AJM Schepers
Adres Pater Vervoortstraat 29
Zipcode 5465rt
City veghel
Country Nederland
Phone number 0621990554
E-mail
Chamber of commerce number 58207864
Registered since 28 December 2015

Wij zijn een webwinkel met een compleet assortiment voor uw huisdier. We zijn gespecialiseerd in het maken van houten dierenverblijven. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment met speeltjes, voeding en andere benodigdheden voor uw huisdier.

Een gedeelte van ons assortiment houten dierenverblijven, maken wij zelf. Hierdoor kunnen wij deze voor een zeer lage prijs aanbieden en zijn diverse aanpassingen hierin mogelijk. Het is bij ons ook mogelijk om een dierenverblijf op maat te laten maken. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@huisdierplezier.nl Wilt u liever eerst komen kijken naar een dierenverblijf? Dit is ook mogelijk. Maak hiervoor eerst een afspraak via info@huisdierplezier.nl Indien het verblijf op voorraad staat, kunt u het direct meenemen! Indien dit niet lukt, kunnen wij het ook bij u thuis bezorgen.

Op onze webshop kunt u gemakkelijk extra informatie vinden over de producten en deze zeer eenvoudig bestellen. Uw bestelling wordt met uiterste zorg behandeld. U krijgt bericht wanneer uw bestelling geleverd kan worden. Wij werken samen met meerdere bezorgingsbedrijven, waardoor uw bestelling netjes thuis bezorgd wordt tegen een nette prijs. U kunt uw bestelling zeer eenvoudig volgen via de webshop en eventueel de bezorgdatum aanpassen naar wanneer het u uitkomt.