Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Kabelvooriphone.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Kabelvooriphone.nl

Contact person Dhr. Richard van den Berg
Adres Swanenburgstraat 44
Zipcode 2531RG
City 's-Gravenhage
Country Nederland
Phone number 085-3032826
E-mail
Chamber of commerce number 62617249
Registered since 9 February 2016

Kabelvooriphone.nl is onderdeel van Cosmo Company VOF. Wij zijn groothandel en leverancier van voornamelijk iPhone kabels, iPhone 5 kabels, iPhone 6 kabels, iPhone opladers, iPhone adapters, iPhone autoladers en nog veel meer accessoires. Met ons groot assortiment en jaren ervaring zijn wij een specialist op het gebied van iPhone kabels en opladers.

Wij vinden dat het mogelijk moet zijn om op een goedkopere manier al deze producten te leveren. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en gelijkwaardig aan origineel. Waarom meer betalen als het goedkoper kan!?

Ons streven naar de hoogst mogelijke service staat bij ons bovenaan. Het geeft ons een goed gevoel als u als consument tevreden bent met het aanschaffen van een van onze producten. De juiste service geven wij door ons zeer snelle ( Gratis ) verzending, binnen 24 uur.

U kunt snel en eenvoudig maar vooral veilig betalen met onze iDEAL, AfterPay, PayPal, ViSA, MasterCard en voor onze Belgische klanten Mister Cash betaal service.