Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

ProBeslag also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

ProBeslag

Contact person Dhr. N Groenewoud
Adres Bleijendaal 9
Zipcode 3813XD
City Amersfoort
Country Nederland
Phone number 033-258-7176
E-mail
VAT number NL023877017B01
Chamber of commerce number 55968767
Registered since 17 February 2016

ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen
Meubels bouwen of opknappen doe je met het meubelbeslag en gereedschap van ProBeslag. In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. Met ons meubelbeslag voor monteren en afwerken weet je zeker dat ieder project een succes wordt. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en Belgiƫ en biedt uitstekende service.

ProBeslag voor het beste meubelbeslag
In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Of je nu gaat klussen in de slaapkamer, woonkamer of keuken, voor alle type meubels vind je het juiste beslag in onze online shop. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!

Stijlvolle LED verlichting
Of je nu de gehele kamer wilt verlichten of alleen een LED verlichting wilt inbouwen in een kast. ProBeslag biedt sfeervolle LED verlichting voor iedere ruimte en meubel. In ons assortiment vind je niet alleen LED verlichting van hoge kwaliteit maar ook de juiste voedingen en schakelaars voor het plaatsen van de verlichting. Ervaar nu het fijne licht van LED verlichting en profiteer van het zuinige gebruik. Onze LED verlichting is eenvoudig te plaatsen en wordt snel geleverd.