Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Italian design also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Italian design

Contact person Dhr. J.J. Pronk
Adres Postbus 53177
Zipcode 2505 AD
City Den Haag
Country Nederland
Phone number 0703239695
E-mail
VAT number NL815245166B01
Chamber of commerce number 27383910
Registered since 25 October 2016

Italian Design, online boutique sinds 2006, brengt een breed aanbod van handgemaakte mode, modeaccessoires en meer van Italiƫ naar Nederland. Dankzij directe relaties met Italiaanse fabrikanten zijn wij in staat een unieke selectie van producten aan te bieden. Onze producten zijn van echte Made in Italy kwaliteit, voor de prijs krijgt u een niet te evenaren kwaliteit en stijl; niet te vergelijken met zogenaamd 'Italiaanse' producten gemaakt in een lage lonen land, of Italiaanse producten gemaakt van veel goedkopere materialen.

Italian Design bezoekt zelf de ateliers in Italiƫ en werkt uitsluitend met betrouwbare Italiaanse familiebedrijven met vele decennia ervaring, met veel passie en oog voor detail. Wij kopen onze collecties in een gelimiteerde oplage in, teneinde exclusiviteit te garanderen. Onze collecties zijn ontworpen voor liefhebbers van hoge kwaliteit, luxe en exclusiviteit. Voor mensen die stijl herkennen en deze op waarde weten te schatten.