Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Fleischmannparadijs also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Fleischmannparadijs

Contact person Dhr. P.C.J.M. van der Heijden
Adres Brussellaan 22
Zipcode 5628TC
City Eindhoven
Country Nederland
Phone number 0620497479
E-mail
Chamber of commerce number 57766614
Registered since 13 March 2017

Over Fleischmannparadijs

U bent beland op het Fleischmannparadijs, `s werelds grootste site voor liefhebbers en verzamelaars van de Fleischmann Auto Rallye racebanen.

De productie van Fleischmann racebanen werd in 1989 gestaakt maar ze zijn onverminderd populair, niet alleen bij verzamelaars maar ook bij diegenen die vroeger zoveel plezier hadden van hun racebaan. Kwalitatief gaat er zelfs heden ten dage maar weinig boven de racebanen van Fleischmann!

Deze site biedt u de mogelijkheid uw verzameling uit te breiden of de racebaan weer compleet en goed werkend te maken. Ook voor een nieuwe racebaan bent u hier aan het juiste adres, ook kopen wij graag uw oude verzameling!, neem hiervoor contact met ons op.

We spannen ons in een zo compleet mogelijk beeld van het aanbod te geven. Niet alleen vindt u hier originele nieuwe en gebruikte startsets, baandelen, auto`s, onderdelen en alle toebehoren in Fleischmann`s 1:32 schaal, ook voor schaal 1:24 competitie- racewagens en onderdelen kunt u bij ons terecht.

Na meer dan 9 jaar verzamelen is het onmogelijk om alles te plaatsen, zoekt u iets specifieks of heeft u vragen: we dienen u graag van advies.

Ter verhoging van het gebruiksgemak van de site zijn we continue bezig de functionaliteit van diverse onderdelen te verbeteren zodat het voor u overzichtelijker en gemakkelijker wordt uw bestelling bij ons te plaatsen.

Tot slot, uw bestelling wordt met zorg verpakt en verstuurd.

Voor vragen / For questions: info@fleischmannparadijs.nl

Veel plezier!
Team Fleischmannparadijs