Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Q-Bed also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Q-Bed

Contact person Dhr. Michel Roording
Adres Helvoirtseweg 40
Zipcode 5261 CG
City Vught
Country Nederland
Phone number 073-6133761
E-mail
Chamber of commerce number 16072635
Registered since 22 June 2017

Q-Bed verkoopt bedden en bedtextiel in Den Bosch en omstreken. We zijn al 25 jaar een beddenspeciaalzaak met een uitstekend gevoel voor gezond en ergonomisch verantwoord slapen. U vindt bij ons de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied zoals bedden, matrassen, waterbedden en boxsprings van gerenommeerde merken als Auping, Pullman, Tempur, Serta, Leticia, Ergosleep, Eastborn, M Line, Norma en Jensen. Daarnaast hebben wij ook een prachtige collectie bedtextiel van de bekende merken, Fischbacher, Yellow, Hekkert van der Leen, Bella Donna, Hans Kruchen en vele andere. De montage van ieder slaapsysteem wordt uitsluitend door eigen monteurs gedaan.

In onze beddenzaak draait alles om gedegen vakkennis, service en een eerlijk advies. Door 25 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment zijn wij in staat om iedereen die een kwalitatief goed slaapsysteem zoekt te voorzien van een ergonomisch verantwoord en comfortabel bed, of u nu op zoek bent naar een boxspring of waterbedden.