Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Deco Greens BV OnlineKunstPlanten.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Deco Greens BV OnlineKunstPlanten.nl

Contact person Dhr. WFR de Wolf
Adres Thorbeckestraat 57
Zipcode 6971DB
City Brummen
Country Nederland
Phone number 0644446957
E-mail
VAT number NL855904641B01
Chamber of commerce number 64923096
Registered since 8 November 2017

Kunstplanten By DecoGreens Groendecoratie

Bij DECO GREENS BV koop u direct bij de Groothandel, U voordeel t.o.v. de normale winkelprijs is dus minimaal 30% !

(Wij verkopen via deze Webwinkel direct aan Particulieren, Bedrijven en Wederverkopers)

U vind bij ons alleen project kwaliteit, deze kwaliteit is in winkels niet te koop.

Wilt u alles in het echt zien bezoek dan onze showroom met meer dan 3000 producten en de grootste in Europa. U zal versteld staan hoe mooi echte kunstplanten kunnen zijn, menig klant gelooft ons ook niet als we zeggen dat alles kunstplanten zijn.

Gezien we groothandel zijn hebben we geen open deur beleid !

U kunt op afspraak onze Showroom bezoeken !

Elke dag wordt onze website voorzien van nieuwe kunstplanten. Uiteindelijk zal u meer dan 10000 verschillende kunstbomen, kunstbloemen, kunstpalmen en kunsthagen en potten/bakken aantreffen en hebben dan ook het grootste assortiment van Europa

Mocht u een bepaald product zoeken, (wij kunnen nog ruim 25.000 andere kunstbomen en kunstplanten leveren) U kunt dan via de mail info@decomail.nl uw verzoek en wensen doorgeven. Wij zullen u dan per mail z.s.m. een passend aanbod doen.

Tevens kunnen wij voor u combinaties samen stellen. Wenst u een bepaalde kunstboom of kunstplant in een bepaalde pot of bak. Wij kunnen dit voor u samen stellen en afwerken met bijvoorbeeld Franse Boomschors. Dus mail of bel ons en wij maken het voor u klaar.

Mocht u speciale wensen hebben en u kunt de kunstbomen of kunstplanten niet vinden op de website! Mail ons dan uw wens en wij gaan kijken en zoeken voor u. Dat scheelt u een hoop tijd en wij weten de beste weg voor de beste prijzen.

Bedankt, het Deco Greens Team.