Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Je m'appelle also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Je m'appelle

Contact person Dhr/Mevr. maurice van bussel
Adres Lage Brink 96
Zipcode 7317BD
City Apeldoorn
Country Nederland
Phone number 0655791397
E-mail
Chamber of commerce number 24280339
Registered since 19 October 2018

Je m'appelle is een casual-chic online kledingmerk met verschillende stijlen die allemaal makkelijk te combineren zijn. Prijs, communicatie, kwaliteit, frisse ontwerpen en perfecte pasvorm staan hoog in het vaandel.

De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en toch betaalbaar doordat de retail-schakel er tussenuit is gehaald, waardoor deze retail-marge nu rechtstreeks naar de consument gaat. Lees hier meer over de prijs-kwaliteitverhouding.

Je bestelling wordt verzonden in een leuk pakketje dat ‘hunk’ Jean-Jacques speciaal uit Parijs in z’n 2CV komt bezorgen.

De twee-wekelijkse collectie is geen massa-productie en dus schaars, want we willen ook weer niet dat al je vriendinnen in dezelfde kleding lopen ;) Je moet er gewoon iedere keer op tijd bij zijn!

Al onze klanten zijn elke keer blij verrast met de kwaliteit die ze voor die lage prijs ontvangen en dat hebben we geweten: Je m’appelle won na enkele maanden direct al de Thuiswinkel Award 2014 in de categorie Damesmode en in 2016 wederom!