Keurmerk reviews
Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Babyproductengroothandel also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Babyproductengroothandel

Contact person Dhr. Rob Diemel
Adres Leeuwenhoekstraat 18
Zipcode 2652XL
City Berkel en Rodenrijs
Country Nederland
Phone number 062621762
E-mail
Chamber of commerce number 64121496
Registered since 7 April 2020

Wij van Babyproductengroothandel.nl hebben de volgende visie.
Dagelijks maken wij bij babyproductengroothandel.nl talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij.
Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn!
Wij van Babyproductengroothandel.nl weten ook dat de maatschappij aan het veranderen is.

Dankzij onze kinderen zijn wij er meer van bewust dat wij een verantwoorde nalatenschap willen achterlaten. Onze bijdrage met babyproductengroothandel.nl hieraan is zorgen voor een balans tussen de mens, planeet en winst.

Babyproductengroothandel.nl heeft als visie dat wij mooie (“kinder”) merkproducten voor iedereen bereikbaar maken. Betrouwbaar en voordelig is onze slogan.

Alle baby artikelen zijn modieus, veilig en zeer voordelig in prijs. Babyproductengroothandel.nl verkoopt nieuwe babyartikelen tegen scherpe prijzen.

U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.

Ben je ook zo benieuwd naar Babyproductengroothandel.nl? Neem een kijkje in onze webshop en zie hoe wij te werk gaan! Kun je niet langer wachten, kom dan naar ons toe!

Filter reviews

Aantal sterren