Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Meatloverz also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Meatloverz

Contact person Dhr. M Woudsma
Adres Oude Rijnsburgerweg 10
Zipcode 2342 BC
City Oegstgeest
Country Nederland
Phone number 0634069840
E-mail
Chamber of commerce number 27300649
Registered since 16 June 2020

Mijn naam is Marcel Woudsma en als kleine jongen mocht ik mijn vader al helpen bij het grillen van lekkere steaks, hamburgers en saté. Zodra de eerste zonnestralen verschenen, verspreidde de geur van houtskool en geroosterd vlees zich al razendsnel. De passie voor lekker eten en koken op open vuur is altijd gebleven en in de loop der jaren ben ik zelf aan de slag gegaan met het bedenken van leuke gerechten met veelal duurzame, biologische en seizoensgebonden producten.

Mijn recepten zijn geïnspireerd op familierecepten, kookboeken en kookprogramma’s op tv en zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde grillmaster. Met mijn website hoop ik mijn enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden voor familie en vrienden. Naast mijn recepten geef ik je ook handige tips & tricks voor een goede voorbereiding, het onderhoud van je barbecue en accessoires, verschillende bereidingstechnieken en waar je het beste je producten kan kopen.

Filter reviews

Aantal sterren