Keurmerk reviews
Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Plenty Thingz also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Plenty Thingz

Contact person Dhr. H Karakilic
Adres Sluispolderweg 11a4
Zipcode 1505HJ
City Zaandam
Country Nederland
Phone number 085-2500419
E-mail
Chamber of commerce number 78127211
Registered since 13 July 2020

Plenty Thingz is een jonge organisatie die begin 2020 van start is gegaan met de gelijknamige webshop waarop duizenden artikelen te vinden zijn. Op Plentythingz.nl vindt u wat u zoekt. Van verantwoord kinderspeelgoed tot aan zakelijke en industriële artikelen. Dat er behoefte is aan een dergelijke webshop blijkt wel uit het stormachtige succes dat wij hiermee boeken. Sinds de oprichting stromen de bestellingen dagelijks binnen en groeit onze klantenkring gestaag.

De automatisering maakt het mogelijk dat wij met een klein team kunnen werken. Naast de oprichter bestaat het team uit marketeers, inkopers en klantenservicemedewerkers. Het kleinschalige karakter van ons team maakt het mogelijk om de lijnen kort en de communicatie optimaal te houden.

Klanttevredenheid staat bovenaan ons lijstje. Dat is volgens ons het geheim tot succes. Wanneer onze klanten op- of aanmerkingen hebben of producten in ons assortiment missen, wordt daar serieus naar gekeken. Indien mogelijk wordt er navenant actie ondernomen.

Om ons assortiment actueel en up-to-date te houden, houden onze inkopers steeds de laatste trends in de gaten en spelen daar op in. Producten waar na verloop van tijd geen vraag meer naar is, gaan uit het assortiment. Dat heeft als groot voordeel dat u bij ons in de shop altijd slaagt voor een uniek geschenk of net dat ene product vindt waar u naar op zoek was.

Filter reviews

Aantal sterren