Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Distinctly Different also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Distinctly Different

Contact person Dhr. J. de Groot
Adres Tolstraat 186hs
Zipcode 1074VN
City Amsterdam
Country Nederland
Phone number 0202611746
E-mail
Chamber of commerce number 34358784
Registered since 20 January 2011

Bij Distinctly Different en The ShoeCare-Shop is klanttevredenheid het allerbelangrijkst. Dat begint bij het selecteren van producten van de allerhoogste kwaliteit en het geven van persoonlijk en uitgebreid advies aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van luxe schoenverzorging, scheerproducten en luxe cadeaus voor mannen. The ShoeCare-Shop is opgericht door een team jonge ondernemers en heeft als doel traditionele producten en gebruiken nieuw leven in te blazen. Hierbij leren wij veel van degenen die ons voorgingen en doen wij zelf bepaalde dingen net even Distinctly Different, zodat het verzorgen van je schoenen en jezelf levendiger en leuker wordt.

Wij zijn dan wel een online shop, maar we zijn van mening dat een persoonlijke benadering een aankoop veel prettiger maakt, en dat de kans van slagen ook vele malen groter is. Dat is één van de redenen dat wij naast onze webshops ook een fysieke showroom hebben geopend in de Amsterdamse Pijp. Wil je graag een product in het echt zien? Stuur ons dan even een bericht via ons contactformulier en dan zorgen wij dat het product voor je klaar ligt bij ons in de showroom.

Kortom, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een kijkje komt nemen bij The ShoeCare-Shop als je op zoek bent naar luxe schoenverzorging, typische mannenproducten of cadeaus. Hopelijk tot snel!

Filter reviews

Aantal sterren