Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Virulite also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Virulite

Contact person Dhr. R. van Klaveren
Adres Amsterdamsestraatweg 15C
Zipcode 1411 AW
City Naarden
Country Nederland
Phone number 035-6781474
E-mail
VAT number NL196042355B01
Chamber of commerce number 34273448
Registered since 25 May 2011

Virulite is een innovatieve, natuurlijke en effectieve behandeling van een koortslip met licht. Virulite Lichttherapie is het resultaat van 10 jaar wetenschappelijk onderzoek naar het effect van specifieke golflengtes van licht op de genezing van een koortslip. Het resultaat is een handzame LED-lamp op zakformaat met verwisselbare batterij, dat klinische niveaus van niet-zichtbaar infrarood licht uitstraalt. Dit specifieke licht op 1072 nanometer golflengte stimuleert een lokale immuunreactie, waardoor de koortslip niet doorbreekt of sneller verdwijnt als de koortslipblaasjes al zijn gevormd. Een behandeling bestaat uit slechts twee toepassingen per dag gedurende 3 dagen, waarbij de Virulite drie minuten direct op de koortslip wordt geplaatst. Het gebruik van de medisch gecertificeerde Virulite is geheel veilig en kent geen bijwerkingen.

Virulite is de enige lichttherapielamp waarvan de effectiviteit is aangetoond door middel van gepubliceerd, vergelijkend en gerandomiseerd onderzoek.

De aankoop van een Virulite gaat gepaard met een unieke 180-dagen-tevredenheidsgarantie.