Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

PeJeDiertotaal.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

PeJeDiertotaal.nl

Contact person Mevr. J. Kikkert
Adres Van Swietenhof 21
Zipcode 7908ae
City Hoogeveen
Country Nederland
Phone number 0652666098
E-mail
VAT number 104372837b01
Chamber of commerce number 01140499
Registered since 24 November 2011

De online dierenwinkel.
Hondenwinkel voor alle Hondenspullen Met merken als Carnis, Ezydog, Doxtasy, Road refresher, Scruffs, Maelson, West Paw, 51 Degrees North, Rebel Petz en meer.
Kattenwinkel voor diverse kattenartikelen met Tramps, MyKotty, Staywell, Canadian cat company en Staywell

Een ruim keuze voor uw hond en kat

Online dierenwinkel met praktische topmerken
PeJediertotaal is de online dierenwinkel met de leukste, makkelijkste en meest praktische dierbenodigdheden voor uw huisdier, zoals hondenartikelen en kattenbenodigdheden. Onze topmerken staan voor goede kwaliteit met een uitstekende prijs.

Innovatieve huisdierartikelen voor hond en kat
We maken een bewuste keuze in merken. Ons assortiment bestaat uit bijzondere innovatieve artikelen. Deze artikelen hebben een praktisch en functioneel ontwerp voor uw hond en kat. De kwaliteit en duurzaamheid van onze dierbenodigdheden staan voorop. Bekijk nu onze merken.

Hondenartikelen voor alle hondenrassen
Voor honden zijn er topmerken met innovatieve artikelen. Stuk voor stuk staan deze topmerken voor kwaliteit. Wij bieden een ruime keuze aan hondenmanden en hondenkussens van oa Scruffs en Rebel Pets. Benches van Maelson en autozitjes en reisbench van Doxtasy. Hondenriemen en hondenhalsbanden van Doxtasy, Ezydog en Territory. Hondenriemen en hondentuigen van Rebel Petz, Petsafe, Tre Ponti en Ezydog en hondenlijnen van Wigzi. Hondenspeelgoed van Jolly, Busy Buddy en Zogoflex. En drinkbakken van Drinkwell, Torus, popware for pets en RoadRefresher en meer.

Kattenbenodigdheden voor alle kattenrassen
Voor katten krijgen we steeds meer artikelen. Ook hier staat innovatie en praktische ontwerpen voorop. We hebben een mooie collectie kattenmanden van Tramps en kattennesten van CanadianCat Company. Kattenspeelgoed van Frolicat en Petstages. kattenluikjes van Staywell en kattenmeubels myKotty.

PeJediertotaal, de online dierenwinkel met dierbenodigdheden, kattenartikelen en hondenartikelen.