Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

www.koopmetservice.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

www.koopmetservice.nl

Contact person Dhr. M.G. Koens
Adres H. ter Kuilestraat 157
Zipcode 7547 SK
City Enschede
Country Nederland
Phone number 053-4313466
E-mail
VAT number NL008773683B01
Chamber of commerce number 06044512
Registered since 28 October 2014

www.koopmetservice.nl is een full service webwinkel in huishoudelijke apparaten. De webshop www.koopmetservice.nl onderscheidt zich van de overige witgoed internetaanbieders door het leveren van witgoed apparaten inclusief bezorging en installatie. Door de landelijke dekking is er altijd een koopmetservice partner bij u in de buurt. Via de postcode zoeker op de website vindt u moeiteloos de dichtstbijzijnde koopmetservice partner. www.koopmetservice.nl levert producten uit voorraad en heeft goede service hoog in het vaandel!

Koopmetservice.nl is onderdeel van Koopmetservice B.V.. Koopmetservice B.V. is onderdeel van Ter Heegde Handelmij B.V. en is een groothandel in witgoedproducten. De onderneming levert aan zo'n 1000 klanten door heel Nederland; van inkooporganisaties tot zelfstandige vakdetaillisten. Met meer dan 100 jaar ervaring levert Ter Heegde Handelmij B.V. zijn producten uit voorraad en heeft service hoog in het vaandel!