Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

RAJA Trading BV also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

RAJA Trading BV

Contact person Dhr. J Veerkamp
Adres Plattenburgerweg 911
Zipcode 6824 ET
City Arnhem
Country Nederland
Phone number 026-8200295
E-mail
Chamber of commerce number 59527005
Registered since 7 January 2015

Team Raja Trading staat klaar voor een iedere kweker. Wij bieden ondersteuning in het gehele kweekproces. Voor zowel de beginnende als de ervaren kweker. Samen doorlopen we de stappen in het kweekproces. Aan de hand van de informatie stellen wij producten samen die aansluiten op uw wens. Het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden is erg leuk en heel goed zelf te doen. Het is ook nog eens extra lekker om uw eigen groenten op tafel te zetten en te koken met verse kruiden uit eigen tuin. Wilt u geen hele tuin onderhouden maar toch makkelijk aan de slag? Denk dan eens aan een kruidenbak of een paar mooie potten. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw het beste kweekpakket voor uw eigen specifieke situatie. Bekijk voor een goede indruk van uw eigen kweekmogelijkheden ons ruime assortiment aan kruidenzaden en groentenzaden.

Op deze website vindt u ons zeer uitgebreide assortiment én volop informatie over de verschillende producten. Niet al onze producten staan in de webshop. Dus bent u op zoek naar een specifiek product of heeft u andere vragen, dan horen wij het graag. Ook kunt u natuurlijk altijd bij ons in de winkel langskomen. De koffie staat voor u klaar!

Welkom bij Raja Trading

Filter reviews

Aantal sterren