Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

www.marksbrievenbussen.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

www.marksbrievenbussen.nl

Contact person Dhr. mmh gruijthuijsen
Adres beekstraat 70
Zipcode 6001 gj
City weert
Country Nederland
Phone number 0495532519
E-mail
VAT number NL007519072B01
Chamber of commerce number 13028502
Registered since 28 December 2015

WWW.MARKSBRIEVENBUSSEN.NL
Breed assortiment brievenbussen
Online een diversiteit aan kwalitatief goede brievenbussen verkopen. Dat is wat we doen. Door onze jarenlange ervaring in fysieke winkels zijn we gespecialiseerd in het selecteren en verkopen van de beste, en naar onze mening mooiste brievenbussen. Daar je in veel fysieke winkels meestal een beperkt aanbod van brievenbussen vindt, hebben wij verschillende bekende merken met een divers assortiment in één webshop ondergebracht. Niet alleen brievenbussen, maar ook bijbehorende accessoires zijn terug te vinden in onze webshop. Van design brievenbus tot aan briefplaten! Op deze manier bieden wij iedereen de mogelijkheid om een geschikte brievenbus, naar zijn/haar smaak, te vinden.

Brabantia, Heibi, Bobi en Penne
Wij verkopen alleen de beste merken brievenbussen waaronder Brabantia, Heibo, Bobi en Penne. Door de diversiteit aan brievenbussen en de verscheidenheid in bijbehorende accessoires die deze merken bieden hebben wij voor ieder type klant een geschikte brievenbus. Benieuwd naar ons aanbod brievenbussen? Bekijk snel ons aanbod!