Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Sportvis Outlet also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Sportvis Outlet

Contact person Dhr. G.W.T. Schenkelaars
Adres Hof 61
Zipcode 5571CB
City Bergeijk
Country Nederland
Phone number 0629551514
E-mail
Chamber of commerce number 59756268
Registered since 12 September 2016

Sportvis Outlet is gespecialiseerd in kwaliteitsartikelen voor de sportvisser tegen outlet-prijzen, waarbij de kortingen tot wel 80% kunnen oplopen.

Sportvis Outlet is gebouwd op de volgende vier principes:

1. A-Merken
We doen alleen zaken met A-merken die hoge kwaliteit producten leveren. Geen nep, geen namaak.

2. Nergens goedkoper
Wij verkopen A-merken voor de laagst mogelijke prijs en we houden onze belofte: ben je een lagere vaste prijs tegengekomen bij een KvK-ingeschreven bedrijf die je ons via internet kan laten zien? Je krijgt het bij ons voor dezelfde lage prijs!

3. Persoonlijke service
Wij geloven dat het hebben van een webshop niet eindigt met het simpelweg versturen van pakketjes naar onze klanten. Naast dat we jouw bestelling eigenlijk altijd binnen twee dagen versturen (vaak één), zijn we altijd aanspreekbaar voor vragen of advies. Als er toch iets verkeerd loopt met je bestelling, dan gaan we samen op zoek naar een persoonlijke oplossing waar jij je helemaal bij op je gemak voelt: ook als dit niet onze schuld is (denk aan een verloren pakketje).

Ironisch genoeg zijn de meest tevreden klanten die we hebben diegenen waarbij iets is fout gegaan in de bestelling! Om dit te bewijzen kun je een kijkje nemen bij de onafhankelijke klantenreviews op Kiyoh, of je kunt het natuurlijk gewoon zelf ervaren!

4. Constante verbetering
We zijn constant bezig met onszelf te verbeteren en daarnaast updaten van onze webshop dagelijks met nieuwe producten. Graag willen we jou als klant begrijpen en waarderen we je mening enorm, ook als deze negatief is: daar leren we namelijk het meeste van!