Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that: Feestwereld.com
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Feestwereld.com also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Feestwereld.com

Contact person Dhr. J.J.W.C. Jas
Adres Penningweg 87
Zipcode 1507 DG
City Zaandam
Country Nederland
Phone number 075 642 80 30
E-mail
VAT number NL188461905B01
Chamber of commerce number 52326527
Registered since 9 August 2016

Feestwereld.com is de vrolijkste en leukste online web feestwinkel met feestartikelen en ballonnen. Bent u opzoek naar versiering voor een verjaardag, kinderfeestje, bruiloft, trouwerij, geboorte of een andere speciale gelegenheid? Dan bent u bij Feestwereld.com aan het juiste adres!
In de online feestwinkel van Feestwereld.com vindt u een groot assortiment aan feestartikelen, feest versieringen, ballonnen en verdere feestaccessoires. De vriendelijke en servicegerichte medewerkers van Feestwereld.com staan altijd voor u klaar om de leukste feestversieringen en ballonnen voor u te leveren of u te voorzien van de informatie welke u wenst. Met de feestartikelen, ballonnen en versieringen van Feestwereld.com de online feestwinkel staat u garant voor een geweldig feest!
Feestwereld.com is gevestigd aan de Penningweg 87, 1507 DG in Zaandam - Zaanstad (naast Amsterdam). Uiteraard is het mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken en/of om uw bestelling af te halen.
Feestwereld.com is een onderdeel van Balloonzone.