Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

pvc-handel also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

pvc-handel

Contact person Dhr. H.H.J.L Van Zeeland
Adres Helmondseweg 113a
Zipcode 5751PH
City Deurne
Country Nederland
Phone number 0493745140
E-mail
VAT number NL850642048B01
Chamber of commerce number 52874443
Registered since 22 November 2016

Pvc-handel is een dochteronderneming van Van Zeeland Watertechniek. Van Zeeland Watertechniek is een jong dynamisch bedrijf dat al sinds 2005 actief is op het gebied van kunststof leidingsystemen. Door Han en Leon van Zeeland gestart als neventak van een agrarisch bedrijf is dit met veel wilskracht, boerenmentaliteit en scherpe prijzen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van levering en montage van alles op het gebied van watertechniek.

Na enkele jaren in het buitengebied nabij het agrarisch bedrijf van Leon van Zeeland gehuisvest te zijn geweest is er in 2014 een compleet nieuw magazijn met groot buitenterrein gerealiseerd. De locatie is hiermee gewijzigd maar de boerenmentaliteit en ruime openingstijden in combinatie met advies vanuit de praktijk zoals u gewend was zullen blijven.

Sinds 2015 is het bedrijf onderverdeeld in 3 divisies:

-Installatie
-Verkoop
-Events

Door de goede kwaliteit, snelle service en een scherpe prijs zijn wij voor veel bedrijven en organisaties een vaste partner. Of het nu gaat om machinebouw, installatiewerkzaamheden, aanleggen van drinkwatersystemen of rioleringen: Van Zeeland Watertechniek neemt het u graag uit handen.