Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

WijnDijck also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

WijnDijck

Contact person Dhr. JHJ Zijlstra
Adres De Wagenmaker 8
Zipcode 1851 PX
City HEILOO
Country Nederland
Phone number 06-83235113
E-mail
Chamber of commerce number 37090573
Registered since 1 February 2021

Wat is er mooier dan wijn halen rechtstreeks bij de wijnboer vandaan? U kunt daar ruiken, proeven beoordelen en van alles vragen over die wijn. Idealer kan het niet. U moet er alleen even een flink aantal kilometers voor rijden en….. die wijnen vinden het meestal ook niet ècht fijn in uw bloedhete kofferbak op de weg terug.
Om het u iets makkelijker te maken biedt ‘WijnDijck’ u de helpende hand: U hoeft voor de mooiste wijnen niet naar Frankrijk want wij halen al die wijnen -hèèl voorzichtig- voor u naar Nederland met gespecialiseerd en geclimatiseerd transport. En heel soms komt zelfs de wijnboer zelf mee! Wij zijn gespecialiseerd in wijnen uit de Elzas, Champagne, Bourgogne, Loire, Mâconnais, Beaujolais, Noord en Zuid-Rhône, Ventoux, Provence en Languedoc-Roussillon. Sinds 2023 ook een assortiment wijnen uit Duitsland. Onder andere uit de Ahr, Moezel en Baden. Allemaal rechtstreekse import.

Filter reviews

Aantal sterren