Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Super Shine online also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Super Shine online

10
( 1 )
Contact person Dhr. Sander Landman
Adres Charles Dickensstraat 25
Zipcode 6836TR
City Arnhem
Country Nederland
Phone number 0644139281
E-mail
Chamber of commerce number 72764597
Registered since 12 July 2021

Op zoek naar de ideale schoonmaakdoek? Met onze schoonmaakdoeken bespaar je enorm veel tijd. 1 doek is genoeg voor al je schoonmaakwerk. Warm water, heel goed uitwringen en poetsen maar! Weg met viezigheid, vingerafdrukken en stof, alles wordt streeploos schoon!

Door het unieke materiaal van de Super Shine schoonmaakdoekjes maken ze streeploos en hygiënisch schoon. Het vuil en de bacteriën worden opgenomen en niet verplaatst. Het doekje kan ruim 4 maal zijn eigen gewicht opnemen. De schoonmaakdoekjes van Super Shine zijn zeer effectief op gladde en glanzende oppervlakken denk aan ramen, spiegels, auto's, keukenkastjes, hoogglans meubelen en nog veel meer. Het enige wat je nodig hebt is water. De doeken zijn zeer milieuvriendelijk. Je hebt geen schoonmaakmiddel meer nodig en alle varianten zijn wasbaar op 65 graden zodat ze vaker te gebruiken zijn.

Naast onze schoonmaakdoeken die verkrijgbaar zijn in meerdere maten, hebben we ook unieke anticondens doeken in ons assortiment. Deze doeken zijn geïmpregneerd met een coating en zorgen voor 24-72 uur condensvrije glazen, ramen, spiegels etc. Even het oppervlak goed inwrijven en klaar is kees. Bijkomend voordeel het oppervlak wordt ook direct schoon gemaakt.

Filter reviews

Aantal sterren