Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that: ABCblusser.nl
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

ABCblusser.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

ABCblusser.nl

Contact person Mevr. E. Gimbrère-Cornelisse
Adres Galvanistraat 141
Zipcode 6716 AE
City Ede
Country Nederland
Phone number 088-1230888
E-mail
Chamber of commerce number 62925202
Registered since 30 October 2023

ABCblusser.nl is onderdeel van Allesveilig.nl. Wij zijn úw adviseur als het gaat om hoogwaardige producten en diensten op het gebied van brandblusmiddelen. Wij hebben een groot assortiment van hoog gekwalificeerde producten voor brandpreventie, detectie, bestrijding en nabehandeling.

Op ABCblusser.nl vindt u diverse betrouwbare en gekwalificeerde brandblussers (sproeischuim-, poeder-, koolzuursneeuw- en vorstvrije blussers voor elke situatie. Wilt u een brandblusser in uw woning, auto of op kantoor? Draagbare- verrijdbare- of automatische brandblussers? Wij hebben ze allemaal en geven u graag advies bij het maken van de juiste keuze. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en controle van uw brandblusser.

U vindt op ABCblusser.nl ook brandslanghaspels, noodverlichting, rookmelders, blusdekens en nog veel meer. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord.

Filter reviews

Aantal sterren