Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Heerlijk Water also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Heerlijk Water

Contact person Dhr. H.S. Uijttewaal
Adres K. Adenauerstraat 12
Zipcode 9728 SH
City Groningen
Country Nederland
Phone number 31508539686
E-mail
VAT number NL 1026.97.498.B.01.
Chamber of commerce number 01128595
Registered since 11 September 2013

In deze Webwinkel verkopen wij een combinatie van watervitalisers, waterfilters en een efficiënte waterontkalker voor het realiseren van de optimale waterkwaliteit.

De Leliveld vitaliser, geplaatst in uw waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug. De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer georganiseerde vertakkingen. Deze georganiseerde vertakkingen vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld het blad van een varen.

Visie Heerlijk Water

‘Onze visie is mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven. De verbetering van de kwaliteit en vitaliteit van (drink)water, en daarmee de hele omgeving, is daarbij een belangrijke factor. De vitaliserende kracht van de Leliveld Vitaliser heeft een in de praktijk bewezen blijvende positieve invloed op de natuur en heel het leven. Vitaliteit, balans en kracht beginnen met gezonder water en een goede energie in huis.’