Safe and trusted
Share article

Afterpay nieuwe partner Webshop Keurmerk

Over Afterpay:

Online shoppen is een kwestie van gemak, maar ook van vertrouwen. Anders dan in een fysieke winkel vinden betaling en levering op een ander tijdstip plaats. Vooruitbetaling is niet bij elke consument populair, zeker als zij de online retailer niet kennen of het om een aankoop van een hoger bedrag gaat. AfterPay maakt achteraf betalen mogelijk, waarbij de online retailers erop kunnen vertrouwen dat zij uitbetaald krijgen. Met een 100% betaalgarantie!

AfterPay behoort tot de eerste oplossingen voor achteraf betalen via internet in Nederland. Hiermee verovert het bedrijf een vaste plek tussen andere betaalmethoden in de check-out pagina van online retailers. In de tussentijd is AfterPay uitgegroeid tot dé achteraf betaalmethode en marktleider in Nederland. AfterPay is een vertrouwde en betrouwbare merknaam geworden bij eindconsumenten als het om online betalen gaat.

Online winkelen, achteraf betalen

"We bieden toegevoegde waarde voor zowel de online retailer én de consument", vertelt Floor Tuinstra van AfterPay. "AfterPay maakt het achteraf betalen mogelijk voor iedere geïnteresseerde online retailer, zowel grote als kleinere, bekende of beginnende. De consument hoeft pas te betalen als het product of dienst is geleverd. AfterPay werkt dan ook sterk drempelverlagend en omzet verhogend".

Voor de online retailer biedt AfterPay de zekerheid over de uitbetaling en neemt de facturatie volledig uit handen. AfterPay verzorgt het complete inningsproces en staat ook garant voor de uitbetaling. AfterPay maakt real time een inschatting of de consument kan betalen met AfterPay en de online retailer de goederen kan gaan leveren.

Wat ons betreft is dit het moment om AfterPay toe te voegen als betaalmethode. Inmiddels heeft AfterPay ruim 3 miljoen consumenten in Nederland en kunnen deze consumenten gebruik maken van onze eigen betaalapp, voor nog meer betaalgemak en gebruikmaking van AfterPay.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link:
https://www.afterpay.nl/nl/zakelijk/offerte

AfterPay biedt:
· Conversieverhoging (mind er uitval in uw check-out dus meer omzet!)
· Meer bezoek naar uw website
· Hogere klanttevredenheid, dan andere achteraf betaalaanbieders.
Door grote naamsbekendheid, hoge acceptatiegraden, optimaal betaalgemak en een consumentvriendelijk inningsproces