Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Islamitischekleding.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Islamitischekleding.nl

Contact person Mevr. S. Idrissi
Adres 's Gravenzandseweg 41
Zipcode 2291PE
City Wateringen
Country Nederland
Phone number 0174-75 03 61
E-mail
Chamber of commerce number 27306736
Registered since 13 April 2015

Islamitischekleding.nl is een internationale webshop in Modest Fashion, oftewel kleding voor mensen die zich bescheiden wensen te kleden. In 2007 zijn wij begonnen met een kleine collectie die in 2012 zich heeft ontwikkeld tot een eigen kledinglijn; UmmSarahWear®.

UmmSarahWear® heeft als doel om de (niet)Islamitische gemeenschap te voorzien in kwalitatieve unieke kleding. Daarmee bieden wij kleding aan voor dames, heren en natuurlijk kinderen. Al onze kleding wordt binnen ons eigen bedrijf ontworpen en geproduceerd zowel nationaal als internationaal. Daarom kunnen wij een grote variëteit aanbieden in stijlen en stoffen. Sinds kort produceren wij ook kleding voor derden en andere bedrijven. Mocht u hierin interesse hebben schroom dan niet om ons te contacteren. Ook bieden wij workshops en consultgesprekken om beginnende ondernemers/ontwerpers op weg te helpen binnen de Ecommerce wereld van Modest Fashion.

Filter reviews

Aantal sterren