Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

MyStore.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

MyStore.nl

Contact person Dhr. A Nieuwenhuis
Adres Bruggestraat 18
Zipcode 3841CP
City Harderwijk
Country Nederland
Phone number 0341820238
E-mail
Chamber of commerce number 57044449
Registered since 8 October 2015

MyStore.nl
Diverse webshops en een gevarieerd aanbod, dat is MyStore.

Met meer dan twintig online shops biedt MyStore u een ruime keuze uit diverse producten. Van gereedschap tot theepotten en van zakmessen tot fotolijsten u vindt het op de overzichtelijke speciaal shops van MyStore. Zo vindt u alles over messen op onze messenshop.nl en kunt u voor een ruim aanbod merk theepotten naar Bredemeijerstore.nl. Gaat u klussen dan vindt u het beste elektrische gereedschap op mygereedschapstore.nl. Bent u bekend met de Zwitserse rode zakmessen? Kijk dan eens op Victorinoxstore.nl. Vele shops en een zeer grote diversiteit, toch is het allemaal MyStore. Producten van hoogwaardige kwaliteit en u kunt altijd vertrouwen op de beste service en scherpe prijzen. Wij staan voor u klaar.

MyStore staat voor service en kwaliteit

MyStore heeft diverse webshops met een grote diversiteit aan producten. Toch hebben alle shops iets gemeen; u vindt op deze shops uitsluitend kwaliteitsproducten en achter elke shop zitten productspecialisten die weten waar ze over praten. Service staat dan ook bovenaan bij MyStore. U kunt profiteren van snelle leveringen, beveiligde betaalomgevingen en een winkelmandje die u naar diverse shops kunt meenemen. Vele voordelen die het shoppen bij MyStore plezierig maken. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de handige mywensenlijst en bewaar de producten die u graag wilt hebben of stuur ze door naar familie en vrienden! Een andere handige tip zijn de mysale! pagina’s. Hierop vindt u de scherpst afgeprijsde producten van de MyStore webshops! U kunt profiteren van kortingen tot wel vijftig procent. Alle producten zijn voorzien van voldoende informatie en foto's mocht u toch nog vragen hebben dan staan wij voor u klaar en kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen, via telefoon, mail of social media. Maar voor nu: Veel plezier met shoppen!

Filter reviews

Aantal sterren