Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that: NIKKIE
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

NIKKIE also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

NIKKIE

Contact person Mevr. SF van Leeuwen
Adres Honthorststraat 3 3
Zipcode 1071 DC
City Amsterdam
Country Nederland
Phone number +31202610100
E-mail
Chamber of commerce number 59060867
Registered since 5 December 2016

NIKKIE werd in 2011 gelanceerd door ontwerpster en eigenaresse Nikkie Plessen.
Met haar vrouwelijke, sexy, elegante en stoere design behoort NIKKIE tot een van de snelst groeiende Nederlandse fashion brands met internationale allure.
Met een hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam, showrooms verspreid over Europa en Azië, tien NIKKIE Brand Stores en medium to high-end boutiques opende NIKKIE tevens shop-in-shops in de meest toonaangevende Europese en Aziatische warenhuizen. Naast Europese warenhuizen van o.a. de Selfridges Group London opende NIKKIE ook in Azië eigen shops in het iconische Galeries Lafayette Jakarta
en de Japanse warenhuisketen Takashimaya. 

De NIKKIE collectie biedt de mogelijkheid om oneindig te combineren met vrouwelijke, edgy en stoere items voor dag en nacht.
NIKKIE vult het gat tussen de high-end en high-street fashion labels.
De kracht van het merk ligt in het aanbieden van high-end ontwerpen en luxe materialen met betaalbare prijzen, gecombineerd met een scala aan mooie pasvormen en elegante silhouetten. Met de uitgesproken stijlen en herkenbare looks creëert NIKKIE een sterk DNA.

Filter reviews

Aantal sterren