Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Nandu Software also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Nandu Software

Contact person Dhr. H.P.R. Jullens
Adres Hoogte Kadijk 213
Zipcode 1018BE
City Amsterdam
Country Nederland
Phone number +31854019217
E-mail
VAT number NL141757267B01
Chamber of commerce number 62057073
Registered since 12 May 2016

Nandu Software maakt het aanschaffen van software eenvoudiger en goedkoper, en dat is nodig ook. We zien snelle technologische ontwikkelingen, alles gaat sneller en flitsender, termen als Cloud, Big Data en Drones vliegen je om de oren. Maar de ontwikkeling in de aanbieding en levering van software is minder ver gevorderd dan menigeen denkt.

Nandu Software heeft besloten om dit aan te pakken. Met onze nieuwe website gaat het kopen van software sneller en gemakkelijker dan ooit. Wij helpen bedrijven en consumenten door alle informatie die nodig is overzichtelijk aan te bieden. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies.

Door ons automatische leversysteem hebben wij voor de meeste producten de periode tussen het afronden van de betaling en het versturen van de software weten te verkleinen tot minder dan één minuut. Na levering wordt u begeleid door het download- en installatieproces. Hierdoor kunt u al na 15 minuten aan de slag met uw nieuwe software!