Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

DKW Woonvision also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

DKW Woonvision

Contact person Dhr. A Steenbergen
Adres Zuiderzeestraatweg 220
Zipcode 8096 CH
City Oldebroek
Country Nederland
Phone number 0654372323
E-mail
Chamber of commerce number 08145249
Registered since 28 May 2019

Al meer dan 25 jaar is DKW Woonvision een trendsetter op het gebied van uniek wonen. Wij zijn constant wereldwijd op zoek naar de meest verrassende en betaalbare items, die aansluiten op de trends van vandaag! Onze missie is om jou blij te maken met een uitgebreid en origineel assortiment, zodat je altijd kan vinden wat je nodig hebt.

Met ons team adviseren en inspireren wij jou graag. Op zoek naar een leuke lamp of toe aan een geheel nieuw interieur? Online, maar ook in onze winkel kun je altijd nieuwe idee├źn opdoen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en gevarieerd. Met wekelijks nieuwe items raak je bij DKW nooit uitgekeken! Meubelen, decoratie, verlichting of verf, wij informeren je graag over alle mogelijkheden die wij te bieden hebben. Je bent dan ook altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek of advies.

Heb je iets leuks gevonden? Dan hoef je niet lang te wachten. Veel van onze producten hebben wij op voorraad, dus voordat je het weet kun je genieten van je nieuwe aanwinst