Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Thuisgekleed.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Thuisgekleed.nl

Contact person Mevr. S Storms
Adres van der Capellenstraat 144
Zipcode 8014 VS
City Zwolle
Country Nederland
Phone number 0655826134
E-mail
Chamber of commerce number 76956903
Registered since 13 February 2020

De kleding van Thuisgekleed.nl is gericht op senioren en/of mensen met een beperking. Bij Thuisgekleed kunnen klanten terecht voor dames en herenmode.

Op afspraak kan Thuisgekleed.nl langskomen met een collectie die is afgestemd op de wensen van de klant. Daarnaast nemen wij ook een tablet mee waarop alle producten staan. Hierdoor kan kleding perfect worden afgestemd en waar wenselijk ook nog worden vermaakt door een professionele kleermaker.

De webshop wordt qua invulling en modebeeld gericht op senioren. Daarnaast worden ook specialistische producten aangeboden, zoals broeken met elastische band, kleding met nanotechnologie tegen vlekken of broeken met een speciale pasvorm.

De Thuisgekleed winkel biedt straks een uitgebreid aanbod van modische en kwalitatief hoogwaardige kleding en waar nodig ook functioneel. Met “ouderwetse” service en eerlijk advies nemen wij graag de tijd voor u!

Filter reviews

Aantal sterren