Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Budget Vloerverwarming also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Budget Vloerverwarming

Contact person Dhr. M.W. Dikhout
Adres Driemaster 13
Zipcode 1483WB
City De Rijp
Country Nederland
Phone number +31299769137
E-mail
Chamber of commerce number 37152218
Registered since 20 May 2020

Budget Vloerverwarming
De budget Vloerverwarming en Thermostaten webshop.

Bij Budget Vloerverwarming vindt u de meest populaire vloerverwarming, infraroodverwarming en thermostaten.

We leveren een zeer breed assortiment aan verwarmingsapparatuur en regelapparatuur aan bedrijven en consumenten die constructieve activiteit verrichten met betrekking tot verwarmen.

De nieuwste vloerverwarming en infraroodverwarming maar ook Thermostaten voor een budget prijs.
Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van warmtestraling. Al in de Romeinse tijd werd vloerverwarming toegepast door warme lucht afkomstig van een houtvuur door een holle ruimte onder de vloer te laten stromen. Sinds de twintigste eeuw zijn er verschillende systemen die elektrisch werken.
De warmteafgifte van de vloer is afhankelijk van een aantal factoren, zoals temperatuur van de vloer, temperatuur van de ruimtelucht, dikte van de vloer en het type vloer. Meestal ligt de warmteafgifte tussen de 30 en 60 W/m² . Maximaal kan tot 100 W/m2 afgegeven worden.
Naast vloerverwarming bestaan ook wandverwarming en plafondverwarming, waarbij dezelfde technieken worden toegepast als bij vloerverwarming.
Voordelen
Doordat er een groter stralingsoppervlak is met een lagere temperatuur, ten opzichte van radiatoren, is het een prettige warmte en kan de luchttemperatuur laag blijven.
Laag energieverbruik omdat het vertrek met een lagere luchttemperatuur kan worden verwarmd. Het huis heeft een grotere warmtebuffer, zodat er veel regelmatiger verwarmd kan worden.

De warmte opwekker hoeft slechts lagere temperaturen op te wekken, wat met een hoger energetisch rendement kan gebeuren.
Bij het gebruik van vloerverwarming als hoofdverwarming zijn er geen radiatoren nodig, zodat deze geen woonruimte innemen.

Onze website heeft altijd concurrerende budget prijzen.

Filter reviews

Aantal sterren