Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

All-in Crystal also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

All-in Crystal

Contact person Dhr. Dennis Eshuis
Adres Van Diepenbroekstraat 11
Zipcode 7631JL
City Ootmarsum
Country Nederland
Phone number 031610298711
E-mail
Chamber of commerce number 08159496
Registered since 12 June 2020

We beschikken over geavanceerde lasermachines waarmee we afbeeldingen, foto’s en tekst kraakhelder in een hoge kwaliteit kristal glas kunnen laseren. Wij graveren dus niet óp het glas, maar laseren de foto ín het glas. De laserstraal maakt kleine brandpunten midden in het massieve kristal glas zonder daarbij de buiten kant van het glas te beschadigen. Al deze punten samen vormen uw afbeelding. De afbeeldingen kunnen alleen gelaserd worden in het door ons aangeboden assortiment kristal glas, in zowel 2D als 3D.

2D
Gewone foto’s verkleuren in de loop der jaren, uw foto in glas behoudt zijn kwaliteit voor altijd! De door u aangeleverde foto wordt scherp en als een plat geheel afgebeeld. Voorwaarde daarbij is wel dat u een scherpe originele foto aanlevert. Mocht u een foto aanleveren welke niet goed uit zal komen in het kristal, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Indien nodig bewerken wij, volledig kosteloos, uw foto digitaal voor een beter resultaat of tot een passend formaat.

3D
Wilt u graag uw foto driedimensionaal laten laseren? Ook dat is mogelijk. Wij bewerken uw gewone foto waardoor er vanaf de zijkant gezien een silhouet ontstaat. Hierdoor krijgt de afbeelding meer diepte en wordt 'levendiger'. Dit is toe te passen op zowel mensen als dieren. Het beste resultaat wordt verkregen van een foto waarop het gezicht vanuit het vooraanzicht gefotografeerd is.

Filter reviews

Aantal sterren