Keurmerk reviews
Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

De Rie Masten also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

De Rie Masten

Contact person Dhr. J.W. de Rie
Adres Biesboschhaven-Zuid 23a
Zipcode 4251 NN
City Werkendam
Country Nederland
Phone number 0183-503655
E-mail
Chamber of commerce number 18053895
Registered since 28 October 2020

Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar een specifiek type vlaggenmast of andere gerelateerde toepassingen? De Rie Masten is gespecialiseerd in verschillende typen masten en rondhout. U kunt bij ons terecht voor masten van hout, aluminium en polyester. Het rondhout heeft een diameter van 6 tot 600 mm, waardoor het niet alleen van toepassing is voor een zeilschip, maar ook voor klimtoestellingen, trapleuningen of ronde kolommen. Naast vlaggenmasten en rondhout kunt u bij ons terecht voor watersport en scouting producten. Dus bent u op zoek naar gieken, sloepriemen, haakstokken of andere watersport producten? U bent bij De Rie Masten beslist aan het juiste adres.

Producent van masten en rondhout sinds 1930
Kwaliteit en vakmanschap staan bij het familiebedrijf De Rie Masten al sinds 1930 hoog in het vaandel. Sindsdien produceren wij iedere dag kwalitatief uitstekende maar goedkope masten. Op het gebied van rondhout en de toepassingsmogelijkheden van rondhout heeft De Rie Masten zich in de afgelopen 80 jaar ontwikkelt tot dé rondhout specialist in Nederland. Deze unieke positie heeft De Rie Masten te danken aan het feit dat de specifieke kennis en het vakmanschap voor de productie van een mast en rondhout altijd is behouden, omdat het familiebedrijf steeds van vader op zoon is overgenomen.

Kwalitatief uitstekende en goedkope vlaggenmasten
Het produceren van een kwalitatief uitstekende en goedkope vlaggenmast gaat niet zomaar. De Rie Masten bestaat uit vakbekwame en enthousiaste medewerkers. Dankzij onze jarenlange ervaring in rondhoutbewerking en het moderne machinepark, zijn wij in staat om Nederlandse producten van hoge kwaliteit te leveren. Omdat onze rondhout producten uitsluitend in eigen fabriek bewerkt zijn, bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en korte levertijden. Hierdoor hebben wij een groot aantal relaties mogen verwelkomen in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië en Zweden.

Filter reviews

Aantal sterren