Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Eline Marlène Jewelry also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Eline Marlène Jewelry

10
( 2 )
Contact person Mevr. Lineke van Beek
Adres Lange Kleiweg 62B
Zipcode 2288GK
City Rijswijk
Country Nederland
Phone number 070- 204 21 34
E-mail
Chamber of commerce number 80072240
Registered since 5 November 2020

Dutch design
Of het nu een brunch met vrienden is of een black-tie diner, de juiste sieraden kunnen elk outfit helemaal afmaken. De juwelen die we dragen kunnen zeer persoonlijk zijn. Je hebt ze misschien zelf gekocht, of gekregen van een geliefde. Ze herinneren je aan een mooie tijd, of je draagt sieraden om je speciaal te voelen.

Eline Marlène staat voor jouw persoonlijke stijl. Het maakt dus niet uit waar je heen gaat, maar zorg er voor dat je sieraden vindt die jouw persoonlijke stijl écht versterken en je een goed gevoel geven.
Heb je een idee of kies je voor een van onze ontwerpen? Eline Marlène kan je adviseren! Mail ons en stel je vraag of bel of ga meteen naar onze WEBSHOP

Kwaliteit materialen ontwerp

Duurzame Materialen zijn de basis voor al onze creaties in ons atelier. Wij werken met goud en zilver, maar ook met beton epoxy en kunststof. Wij brengen materiaal samen voor die mensen die écht iets eigens bijzonders en unieks voor zichzelf of een ander willen hebben. Wij werken alléén met de mooiste en fijnste materialen en natuurlijke edelmetalen en puur industriële materialen en wij ontwerpen op basis van kleur, duurzame materialen, kwaliteit en creativiteit. Oneindig ontwerpen en creatief zijn omdat we vanuit de basis werken met de mooie gedachte dat we kunst maken.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen ontwerpen? Bel ons of stel je vraag via het contactformulier

Filter reviews

Aantal sterren