Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Van der Hoek Technische Groothandel also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Van der Hoek Technische Groothandel

Contact person Dhr. C. de Jong
Adres Frankrijklaan 3
Zipcode 2391 PX
City Hazerswoude-Dorp
Country Nederland
Phone number 088-8006400
E-mail
Chamber of commerce number 28069996
Registered since 11 January 2021

Van der Hoek BV is een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met hart voor de klant. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en denken graag met ze mee – daarin maken wij hèt verschil! Van der Hoek BV heeft een zeer breed assortiment. Mocht een artikel onverhoopt toch niet voorradig zijn, dan zijn wij dankzij onze vele inkoopconnecties altijd in staat een passende oplossing aan te dragen.

Onze grote kracht is continuïteit – door onze ruime openingstijden zijn we uitstekend bereikbaar en wij zorgen altijd voor een oplossing. Onze professionele verkoopmedewerkers verdiepen zich in onze klanten en beschikken over gedegen productkennis, zodat zij u goed kunnen adviseren. Wij streven ernaar, er het hele jaar te zijn voor onze klanten – door goede bereikbaarheid en een ruime productvoorraad. Van der Hoek BV heeft de logistiek in eigen hand, waardoor snelle en correcte levering kan worden gegarandeerd.

Filter reviews

Aantal sterren