Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Loods28 BV also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Loods28 BV

Contact person Dhr. Nico Migchelbrink
Adres Magnoliastraat 26
Zipcode 7161 BW
City Neede
Country Nederland
Phone number 0857731212
E-mail
Chamber of commerce number 78426456
Registered since 19 March 2021

Welkom bij Loods28

Loods 28 een onderneming van deze tijd, jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de beste producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de producten te komen afhalen of juist deze door ons te laten bezorgen. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van handel in grote partijen als zeker ook de verkoop van losse artikelen. Wij hebben ruimte genoeg en zijn er klaar voor, de vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree onze Loods te bezoeken. Ons aanbod is zeer gevarieerd, momenteel vooral gericht op het buitenleven , ontspanning en gezelligheid voor het héle gezin , dit in de breedste zin van het woord.

De site is ten alle tijden up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je niets hoeft te missen. Reken maar dat er nog veel staat te gebeuren!

Deze tijd vraagt ook om een brede inzet op service, natuurlijk doen we graag ons best en zijn we niet alleen tijdens kantoor uren telefonisch te bereiken, we hebben ook een app service. Via ons mobiele nummer staan we klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook vinden via email en social media.

Wij zien u graag !

Filter reviews

Aantal sterren