Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Sea life souvenirs also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Sea life souvenirs

Contact person Dhr. P De Schepper
Adres Kwadestraat 149bus 0.1
Zipcode 8800
City Roeselare
Country België
Phone number 051794414
E-mail
Chamber of commerce number 0733.672.790
Registered since 6 January 2022

*Dé cadeau webwinkel van de kust biedt een fantastisch scala aan retail producten die u kunt bestellen als souvenir van uw bezoek aan onze prachtige kust. Van pennen tot ansichtkaarten,T-shirts tot hoeden, of misschien een van onze fotokalenders van de kustgemeenten- we hebben een breed scala aan kwaliteitssouvenirs om uw bezoek te onthouden!

*Tevens ontwerpt en verkoopt SEA LIFE SOUVENIRS de producten met de spectaculaire foto's over het zeeleven van visser Pedro Rappé .
Pedro Rappé is de vijfde generatie van een vissersgeslacht uit Heist (Knokke-Heist) en vaart ondertussen al meer dan 35 jaar op zee. De laatste jaren combineert hij zijn hoofdberoep als visser met zijn liefde voor fotografie en dat leverde al heel wat uitzonderlijke beelden op. Zo biedt hij telkens opnieuw een unieke kijk van de harde, vaak ook totaal onbekende, maar o zo mooie wereld van de Belgische zeevisserij. De foto’s zijn puur en de onvervalste realiteit. Ze zijn vaak genomen tijdens een helse stormbui of wilde windopflakkeringen en wijken dus volledig af van de klassieke fotografie. De fotograaf denkt ‘out of the box’ en dat weerspiegelt zich in alle souvenirs die ontworpen worden door Sea life souvenirs (met zijn toestemming) met zijn foto’s van op zee.

Filter reviews

Aantal sterren