Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Discords.nl also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Discords.nl

Contact person Mevr. RHJ Leander
Adres Sint Jacobsweg 11
Zipcode 6581 KM
City Malden
Country Nederland
Phone number 0620000718
E-mail
Chamber of commerce number 85644013
Registered since 30 May 2022

Muziek ontdekken, beleven en verzamelen is onze passie

Daarom zijn we dit Discords avontuur begonnen. We bouwen een platform voor het delen, ervaren en kopen van muziek. Met een online webshop én met een echte, fysieke winkel waar we elkaar treffen.

Wij zijn een platenzaak

Met nieuw en tweedehands vinyl en cd’s; met gevestigde artiesten en aanstormend talent; van rammelrock tot electropop; van hiphop tot hairmetal; van new wave tot dancehall. Uiteraard ook met deals voor platenspelers, shirts en speciaal samengestelde boxsets. Kortom, veel tofs voor muzikale omnivoren en audiofiele fijnproevers.

Wij zijn een onderzoek

We zoeken dromenjagers, supporters en partners die met ons nieuwe diensten en producten ontwikkelen; die meedenken en -doen bij het verrijken van het assortiment en de look-and-feel van de webshop en winkel; die met ons in de side-quests stappen van het Discords avontuur. Kortom, sluit je aan als reisgenoot, meld je aan voor de nieuwsbrief en kom eens langs.

Wij zijn Discords

Wij zijn René, Roland en Renate. Maar worden met jou en andere reisgenoten graag een legioen. Ontdek en onderneem mee en breng de 'te ruilen' of 'te verkopen' delen van jouw collectie in. Vul jouw verlanglijst en wij helpen je om jouw verzameling te completeren of uit te breiden.

Filter reviews

Aantal sterren