Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Polarheat also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Polarheat

Adres Chroomstraat 29a
Zipcode 8211AS
City Lelystad
Country Nederland
Phone number +31320410560
E-mail
Chamber of commerce number 71590099
Registered since 11 June 2024

Duurzame verwarmingsoplossingen voor huiseigenaren
Polarheat is gespecialiseerd in het leveren en installeren van gasloze verwarmingsoplossingen voor woningen, bedrijven en kantoren. Of je nu je huis aan het renoveren bent of een nieuwe woning aan het bouwen bent, Polarheat heeft de juiste oplossingen voor jou. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder infraroodverwarming, infraroodpanelen, infrarood vloerverwarming, elektrische boilers en zelfs airconditioning.

Gasloos verwarmen voor een duurzame toekomst
Bij Polarheat begrijpen we het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie. In plaats van traditionele verwarmingssystemen die gebruik maken van gas, biedt Polarheat innovatieve gasloze verwarmingsoplossingen. Deze systemen maken gebruik van infraroodtechnologie om warmte direct aan objecten en mensen over te dragen, waardoor energie wordt bespaard en het comfortniveau wordt verhoogd.

Elektrische boilers: Warm water zonder gas
Naast verwarmingsoplossingen biedt Polarheat ook elektrische boilers aan. Deze boilers zorgen voor de benodigde hoeveelheid warm water in je woning, zonder dat er gas aan te pas komt. Dit maakt ze milieuvriendelijk en energiezuinig. Bovendien zijn de elektrische boilers van Polarheat compact en gemakkelijk te installeren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel kleine als grote huizen.

Airconditioning voor het hele jaar door comfort
Polarheat begrijpt ook dat comfort niet alleen afhankelijk is van verwarming. Daarom bieden wij ook meerdere merken airconditioning aan die je huis koel houden tijdens warme zomers. Deze systemen zijn energiezuinig en zorgen voor een aangename temperatuur, zelfs op de heetste dagen.

Als huiseigenaar wil je comfortabel kunnen leven zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Polarheat biedt duurzame en energie-efficiënte verwarmingsoplossingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met onze infraroodverwarming, elektrische boilers en airconditioningssystemen kunnen ze voldoen aan al jouw verwarmingsbehoeften zonder gebruik te maken van gas.

Vloerverwarming met een nieuwe PVC, laminaat of parket vloer bij Polarheat.
Wij bieden ook infrarood vloerverwarming aan als kant en klaar doe het zelf pakket of met installatie door ons. Eventueel hebben wij diverse vloeren opgenomen in ons assortiment waardoor het een all in vloer concept wordt.

Filter reviews

Aantal sterren