Safe and trusted
Certified member

Certified member

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid member and therefore complies with the Keurmerk code.

Meubel Outlet de Koning also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

Meubel Outlet de Koning

Contact person Dhr/Mevr. J Gerbrands
Adres Hoofdstraat 106
Zipcode 7061 CM
City Terborg
Country Nederland
Phone number 0648494073
E-mail
VAT number 8540.30.153.B01
Chamber of commerce number 60717815
Registered since 11 September 2014

De Koning Meubel Outlet heeft ruim 10 jaar ervaring in de online verkoop van kwaliteitskasten in het teakhout gemaakt van hergebruikt teak en de gekleurde kasten in Durianhout of grenenhout Door zeer korte lijnen en controle ter plekke leveren wij kwaliteitskasten waarvan u jarenlang plezier heeft. Wij bezorgen al onze kasten gratis in Nederland met onze eigen vaste chauffeur en in Belgie en Duitsland vragen wij een vergoeding die afhankelijk is van het bezorgadres.

Ook zijn wij zeer sterk in het leveren van maatwerk winkelkasten en buffetkasten zowel in het teakhout als de gekleurde kasten. De maatvoering van nagenoeg alle modellen zijn aan te passen evenals dat wij alle modellen in elk gewenste RAL kleur kunnen leveren.

Wij leveren 70% van onze collectie kasten direct uit voorraad. Heeft u speciale wensen m.b.t. maatvoering en kleur mail ons uw wensen en u heeft binnen 24 uur een prijsopgaaf.

Wanneer u de kast “live” wilt bekijken is dit mogelijk op afspraak.

100% zekerheid. Uiteraard worden Al onze kasten geleverd onder de voorwaarden van Webshop keurmerk m.b.t. koop op afstand.

Met vriendelijke groet,

Team de Meubel Outlet de Koning