Safe and trusted
Certified Partner

Certified Partner

Stichting Webshop Keurmerk declares that:
is a valid partner and therefore complies with the Keurmerk code.

PackNed also applies the general terms and conditions as prescribed by Stichting Webshop Keurmerk. And you can go to our website for disputes.

PackNed

Contact person Dhr. R Wilbrink
Adres De Huufkes 92
Zipcode 5674TM
City Nuenen
Country Nederland
Phone number 088 078 0000
E-mail
Chamber of commerce number 17132954
Registered since 8 May 2015

PackNed, Opslag, Verpakken en Verzenden van de artikelen van uw webshop!

In 2001 is PackNed opgericht en ondertussen al weer meer dan 17 jaar actief in het fulfilment voor webwinkels. Begonnen in de woonkamer met garage van een van de eigenaren, via een kantoor met opslag in een transportbedrijf naar de huidige situatie van een pand met een oppervlakte van 1500m2.
Het oorspronkelijke idee is nog steeds hetzelfde: wij verzorgen de opslag, het verpakken en de wereldwijde verzending van de artikelen van uw webshop, zodat u zich bezig kunt houden met het ‘runnen’ van de eigenlijke shop.
Naast de fysieke afhandeling van de bestellingen is er tevens de mogelijkheid om ons een gedeelte van de klantenservice van uw webwinkel te laten verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diensten als het afhandelen van vragen van uw klanten per mail, telefoon en/of chat. Zo kunnen wij u een mooi compleet plaatje bieden en uiteraard zijn uw wensen altijd bespreekbaar.